Post by poimetwhocorri on Feb 4, 2022 13:49:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Save The Girl ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Save The Girl IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ افزایش امتیاز هک ▞▞▞
▞▞▞ Save The Girl 2022 version ▞▞▞
سلام من باران هستم از تهران خیلی لذت بردم😙😙😙
لالوارر
برنامه واقعاً برنامه آزمایش مغز خوب و سرگرم کننده است که دیگران گفتند هنگ می کند، اما اگر هنگ کند اینطور نیست، این بدان معنی است که گوشی شما مشکل دارد و بازی خوب نیست، و پس این برنامه خوب است زیرا مانند آب نبات برای اتمام بازی ندارد. بله درست است و از نظرات بد دیگران در این برنامه عصبانی هستم من نه از بازی بلکه از آنها ناامید هستم زیرا آنها همچنین می گویند که بازی زمان می برد تا بارگذاری شود اما نه زیرا "آفلاین" آن شما نیازی به استفاده از بار ندارید و چه زمانی روی شروع خودکار کلیک کنید
Спасите девушку! (Save the Girl!) Казуальные hagb
سلام بچه این بازی خیلی بده اصلا نصب گوشیتو هنگی میکنه تازه این یک ستاره هم زیاده من چون میخواستم نظر بدم ستاره دارم😏😏
می تواند سرگرم کننده باشد اما تبلیغ بعد از هر 5 ثانیه بازی را خراب می کند. در حال حذف نصب
Save The Girl নৈমিত্তিক aexg
Save The Girl કેઝ્યુઅલ tjfq
خوبه جالبه
لمحهام
Save The Girl Dažādas spēles dlcw
واقعا هیچ منطقی پشت بازی وجود ندارد. چند سطح اول به عقل سلیم اولیه نیاز داشت. سطوح بعد از آنها اساساً به حدسهای گنگ نیاز داشتند. اگر مدام باختید، برای ادامه باید یکسری تبلیغات وحشتناک را در این بین تماشا کنید. خسته کننده می شود و به سرعت علاقه خود را از دست می دهید.
تبلیغات خیلی زیاد حتی اگر بتوانید بازی را به چالش بکشید، تبلیغات از هر سطحی از سرگرمی که به طور بالقوه در حین بازی می تواند داشته باشد، دور می کند. اگر تمام 30 ثانیه تبلیغاتی را که در حین انجام این بازی تماشا کرده ام جمع کنم، احتمالاً بیش از یک ساعت از عمرم را از دست داده ام و هرگز نمی توانم به آن برگردم. هر چند مفهوم نزول.
سلام من سلاله هستم 😃😃من از این بازی خیلی خوشم آمد ❤️❤️ این بازی برای سن ۹سال خوب است
من این بازی را دوست دارم اما دو مشکل دارم 1. اصلا منطقی ندارد. به عنوان مثال (در سطح اول بود که - رباینده بی جان در حال تماشای یک برنامه بود و او با گذاشتن یک جعبه مقوایی روی خودش فرار کرد. این هیچ منطقی ندارد. 2. تبلیغات زیادی دارد. اگر یک بازی داشته باشد اشکالی ندارد. یک تبلیغ است اما تبلیغات بسیار زیاد است.بعد از عبور از یک سطح یک تبلیغ دریافت می کنم.پس پیشنهاد من این است که اگر این بازی را نصب می کنید مغز خود را بردارید و سپس بازی کنید+برای دیدن این تبلیغات باید صبر زیادی داشته باشید.
بخش خوب در مورد این بازی این است که مانند آگهی است. اوه، نمیدانی وقتی کسی تبلیغ را متفاوت از بازی میکند، چقدر مرا آزار میدهد. :/ من را دیوانه می کند - غیر از این که واقعاً سرگرم کننده است. واقعا سرگرم کننده است و معمولاً من را شب ها بیدار نگه می دارد اما نه خیلی 😅
خیلی بده فقط تا مرحله شش میره ولی جالبه ۵ ستاره نیستم چون فقط تا شش میره
سلام بچه ها من اسمم دنیا هستش این بازی حرف نداره خیلی بازیی خوبی هستش ممنون از سازندش لطفََ نصب کنید،،،، بچه ها اگه دیدین وسط بازی تون تبلغ میاد اینترنت تونا خاموش کنید یا وای فا تونا خاموش کنید دیگه وسط بازی تبلغ نمیاد اذیت کنید. نمیشین چون من اینا قبلََ داشتم؛؛؛ بچه خدا هانگهدارتون 000
بالاخره یک بازی مثل تبلیغات... با این حال، میزان تبلیغات در این چیز بسیار زیاد است. همچنین، بسیاری از پاسخ ها منطقی نیستند. این یک حیله است که باعث شود شما زندگی خود را از دست بدهید، یک تبلیغ را تماشا کنید و در نهایت شما را به سمت خرید سوق دهید، تبلیغات بیشتری تماشا کنید یا مانع از بازی شما تا زمانی که تبلیغات روز بعد وارد شوید. توصیه نمی شود. انتخابها متفکرانه یا هوشمندانه نیستند، و این تمام نکتهای است که میخواهید این بازی را دریافت کنید.. اما زمانی که انتخاب صحیح به وضوح انتخاب اشتباهی است.. چه چیزی؟
💔💔💔😭😭😭🌺
تبلیغات، تبلیغات، تبلیغات، و تبلیغات بیشتر. به معنای واقعی کلمه، هر 10 تا 20 ثانیه یک تبلیغ وجود دارد. این باعث می شود بازی غیر قابل بازی باشد. حتی اگر گزینه ای را انتخاب کنید که در آن نیازی به تماشای یک تبلیغ نیست، شما را وارد یک تبلیغ می کند. شما نمی توانید یک سطح را بدون مواجه شدن با یک تبلیغ بازی کنید. خوشحالم که بالاخره یکی همچین بازی ساخت و تبلیغات جعلی نداد. اما جدی؟ من درک می کنم که چرا به برخی تبلیغات نیاز دارید. اما این بیشترین تبلیغاتی است که تا به حال در یک بازی دیده ام. اگر بتوانم به آن 0 ستاره می دهم.
به نظر من این برنامه را نصب نکنید. چرا؟ از آنجا که راه برای اضافه کردن بسیاری وجود دارد. مثل هر ثانیه ای که انتخاب می کنید یک تبلیغ وجود دارد. مثل سطح است، خوب حالا باید یک تبلیغ، سطح، تبلیغ، سطح، تبلیغ تماشا کنید. آیا این فقط یک بازی دیگر است که باید "بدون تبلیغات" را بخرید این باعث می شود مردم بازی شما را حذف کنند. من به این بازی امتیاز 1 می دهم، اما برای اینکه واقعاً در بازی تلاش زیادی کرده اید و حتی آن را تبدیل به یک بازی بد کرده اید، به آن نمره 2 بدهید.
مسخره هست ولی نمی گم بده و پدر سگ خیلی تبلیغات داره آه
تو در تو و مراحل مشابه ولی یه چند دس بازی کردن خوبه
Rebaixados Elite Brasil Simulação lepa
بهترین بازی ها و برنامه های ios در سال 2020 به همراه لیست
Save The Girl Jednoduché hry hbiq
این بازی جالب است اما شما باید گزینه های بیشتری بدهید تا بازیکن گیج شود و آن زمان بازی لذت بخش تر خواهد بود. فکر کنم بتونی مشکل تو بازی رو درک کنی و بتونی تشخیص بدی...🙂☺️
girl - معانی، کاربردها، تحلیل، بررسی تخصصی، جمله های نمونه، مترادف ها و متضادها و ... در دیکشنری آبادیس - برای مشاهده کلیک کنید.
حرف من واقعا برای این خوب است - "برنامه اما رتبه بندی این برنامه اولین تجربه من است، بنابراین، می خواهم بگویم که فقط تبلیغات را حذف کنید ... من فقط به این دلیل این برنامه را حذف نصب کردم .... اما برنامه واقعا عالیه و من هم خوشحالم که لااقل برنامه رو نصب کردم... اما سعی کنید این برنامه کم تبلیغ بشه...😌😌
این بازی بسیار خوبی است اما یک مشکل وجود دارد که فقط 60 سطح وجود دارد که فکر می کنم 100 یا 200 سطح وجود دارد زیرا بهترین بازی در زندگی من بود که من هرگز این نوع بازی را ندیده بودم اما فکر می کنم در این بازی وجود خواهد داشت. به 100 یا 200 سطح، بنابراین بهترین بازی خواهد بود، من به این بازی 4 ستاره می دهم و در قلبم به این بازی 50٪ تخفیف 100٪ خوب می دهم با تشکر توسط 😘😘
فقط گیرتبلیغاتم اگه حذف بشه عالیه
Going Balls - All Levels Gameplay Android,ios #62 ... Clash,Siren Head Granny,Red Ball 4,Scary Teacher 3D,Save The Girl,PvZ 2.
Save The Girl Casual cohk
توییتر \ MYRNE در توییتر: "fuck my life can't save that girl ...
بازی خوب ولی بازی سخت
در نهایت یک بازی مانند این که در واقع انتظارات خود را برآورده می کند. شما بازی هایی مانند باغچه را مشاهده می کنید که از تبلیغاتی مانند این بازی استفاده می کند و سپس آن را بازی می کنید و هیچ شباهتی به آنچه در آگهی می بینید ندارد. این بازی ساده و یک گذر زمان عالی است.
اگر هر گزینه یک سطح نباشد بهتر است. و بعد از هر سطح یک تبلیغ احمقانه از همان بازی بارها و بارها منتشر می شود. حداقل تبلیغات را پخش کنید و آن را طوری بسازید که یک فرار خاص برای یک سطح خاص باشد.
وقتا باز نمیکنه خیلی بازیه رو مخمه دیگه😡💔💔😭😭😿😿😪😪😥😥😢😢🇮🇷🇮🇷🇮🇷