Post by poimetwhocorri on Feb 4, 2022 14:14:16 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zooba: Zoo Battle Royale Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zooba: Zoo Battle Royale Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ γεννήτρια κωδικών όλα ▞▞▞
▞▞▞ Zooba: Zoo Battle Royale Game 2022 version ▞▞▞
Το παιχνιδι ειναι παρα πολυ ωραιο!😄😄 Αλλα ενω το εχω κατεβασει δεν μου το εμφανιζει στην οθωνη του ταμπλετ μου κι ετσι μπορω να το παιζω μονο απο το playstor!!
Έχασα τον λογαριασμό παιχνιδιού μου μετά την καθυστέρηση του παιχνιδιού, έπρεπε να καθαρίσω την προσωρινή μνήμη και έφυγε. Η υποστήριξη χρειάζεται αναγνωριστικό χρήστη ή όνομα χρήστη. Και τα δύο αποτελούνταν από μια περίεργη σειρά αριθμών. Όχι δεν τα θυμάμαι lol. Α, καλά, ειρήνη
Δεν με αφήνει να το παίξω και να το κατεβάσω
Zooba: Zoo Battle Royale Game Darbības spēles oly
Καλό παιχνίδι.Καλά γραφικά.αλλά πρέπει να πάρουμε χαρακτήρα για νέες ικανότητες αλλά χαρακτήρα μόνο στο στήθος είναι τόσο σπάνιο να βρούμε χαρακτήρα, κάντε το ευκολότερο και είναι τόσο υψηλότερα επίπεδα σκοτώνουν εύκολα γιατί τα τρόπαια μειώνονται τόσο από παίκτες υψηλότερου επιπέδου παρακαλώ ευγενικά κάντε αυτό.αυτή είναι η πρότασή μου.thx για δείτε το σχόλιό μου
Παίζεις με 7 λεβελ και σε βγάζει με 15 αισχος !!
Pay2win σκουπίδια. Εξαφανίζεται συνεχώς από το πουθενά σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο από ανθρώπους που έχουν πληρώσει για τους δυνατούς μαχητές. Ο χάρτης/αρένα είναι πάντα το ίδιο βαρετό μέρος και το όλο θέμα είναι ρυθμισμένο για να σας ενοχλεί να αγοράζετε πράγματα όπως οι περισσότεροι πληρώνουν για να κερδίσουν σκουπίδια, για παράδειγμα να παλεύετε ενάντια στο επίπεδο 14 ως επίπεδο 6. Προφανώς δεν μπορείτε να ξεπεράσετε το επίπεδο 12 χωρίς να πληρώσετε γι 'αυτό, αλλά idk.
Easily found and download millions of original apk modded / premium games & apps. Fastly, safety and friendliness are what we want for our
Χαλια
Διορθώστε τα σφάλματα!!!Η πιο ηλίθια εφαρμογή όλων των εποχών.Η ομάδα προγραμματιστών πρέπει να είναι η χειρότερη στον κόσμο!Αυτό το ηλίθιο παιχνίδι πάντα καθυστερεί και σας διώχνει από το παιχνίδι!
Το παιχνίδι είναι πολύ καλό. Αλλά οι προγραμματιστές παιχνιδιών είναι πεινασμένοι για χρήματα. Η δημιουργία αντιστοίχισης είναι άδικη, πώς θα μπορούσε ένας χαρακτήρας επιπέδου 10 να νικήσει 17 χαρακτήρες. Και το επίπεδο 7 σταματάτε να λαμβάνετε αναβαθμίσεις. Προγραμματιστές καταστρέφετε το παιχνίδι
ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ παγώνοντας και κλειδώνοντας τα όπλα στη μέση του παιχνιδιού.
Γαμω τα παιχνίδια σας δεν μου κάνει ενημέρωση και κολλάει και είναι για τον πουτσο 💪🦵🦶👈👉🖖🤞✌️👇🖕🖕👆☝️𝖐️🤙👍🤙👎✍🤙👍🤙👎👍👍🤙👎👍👍✋ 👏🤝🙏👊👋👋👋✊🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
ΤΕΛΕΙΟ
Zooba: Battle Royale Oyunu Aksiyon ivai
Hello Neighbor Dobrodružné yiqu
Το gameplay και το concept είναι τόσο υπέροχο! Το μόνο πράγμα είναι η εξισορρόπηση... αντιμετωπίζεις πάντα χαρακτήρες σε πολλαπλά επίπεδα υψηλότερα από εσένα. Έτσι, μπορείτε να έχετε έναν χαρακτήρα lvl 2 που έρχεται σε αντίθεση με το lvl 7 που έχει 3 φορές το HP και το DMG σας. Βγάλτε το από ένα παιχνίδι Battle Royale. Κάντε όσο πιο ψηλά είστε σε ένα πρωτάθλημα τόσο υψηλότερο είναι το DMG σας και πηγαίνετε για κάθε παίκτη και κρατήστε το ισορροπημένο. Το concept είναι φοβερό όμως.
Ειναι φανταστικο παιχνιδι και το παιζω καθε μερα εκμαι σχεδον λιγκ 5 και το λατρευω ειναι ΤΕΛΕΙΟ αναροτιεμαι γιατι δεν το εχει κατεβασει πιο πριν ειλικρινα αξιζει κατευβαστελο τωρα.
Δεν ξέρω καν !
Κατεβάστε το Guide For Zooba: Zoo Combat Battle Royale APK και τις πρόσφατες Guide For Zooba: Zoo Combat Battle Royale APK εκδόσεις για Android,
Διορθώστε το matchmaking!!!
Ήταν το αγαπημένο μου παιχνίδι, αλλά δεν μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας εάν διαγράψετε κατά λάθος την εφαρμογή που είναι ενοχλητικό
Zooba: Zoo Battle Royale Game ایکشن zxh
Λοιπόν, πρέπει να πεις να επιλέξουμε τον χαρακτήρα που θέλουμε στο κλουβί, ώστε να μπορείς να δώσεις αυτόν τον χαρακτήρα στο κλουβί μας και εγώ έχω επιλέξει τον αετό 🦅 αλλά σήμερα παίρνω την αλεπού 🦊 γιατί ?
Από την τελευταία ενημέρωση στις 20 Δεκεμβρίου, ο λογαριασμός μου είναι γεμάτος σφάλματα και το παιχνίδι δεν είναι διαθέσιμο σε εμένα. Προσπαθώ να έρθω σε επαφή με την υποστήριξη της Zooba εδώ και εννέα ημέρες χωρίς επιτυχία. Προσπάθησα να απεγκαταστήσω τρεις φορές και να δημιουργήσω ξανά τον λογαριασμό μου μέσω του Google play. Τίποτα δεν βοηθάει. Η στήριξή τους είναι ανύπαρκτη.
Εντάξει ωραίο παιχνίδι αλλά αλλά γιατί το δημιούργησες δεν μου άρεσε το δίχτυ μου είναι εντάξει 👌 αλλά το παιχνίδι zooba δείχνει το δίχτυ μου δεν είναι εντάξει γιατί frods νομίζω ότι μπορούμε να διορθώσουμε το σφάλμα, οπότε παρακαλώ, διορθώστε το, ώστε να δώσω 4 αστέρια γιατί δεν μπορώ να δημιουργήσω φίλους αν διορθώσεις αυτά τα 2 σφάλματα, οπότε δίνω 5555555555 αστέρια εντάξει
Επειδή κάνει πολύ ώρα να κατέβει
Zooba: Zoo Battle Royale Game Akční yodz
Αυτό είναι ένα τέλειο παιχνίδι. Δεν έχω κανέναν χαρακτήρα για 3 ή 4 μήνες στο σμαραγδένιο στήθος ή στο χρυσό στήθος
Ενημερωμένη κριτική: ένα παιχνίδι γεμάτο σφάλματα που δεν μπορεί να παιχτεί στο κινητό. Skillshots που σας σκοτώνουν εκτός εύρους, καθυστέρηση, καθυστέρηση, αιχμές. Εννοώ ότι το παιχνίδι έχει τόσα πολλά 1 αστέρια και όλοι παραπονιούνται για καθυστέρηση. Αν υστερείς δεν μπορείς να παίξεις, τέλος!! Μόλις το απεγκατέστησα. Μπείτε στον κόπο να κατεβάσετε εάν είστε νευριασμένοι με αιχμές, καθυστερήσεις και σφάλματα skillshot.
Zooba: Zoo Battle Royale Game ایکشن fmm
... σας περιπέτεια: Jurassic World: The Game , το επίσημο κινητό. ... Worlds Chibi Island Zooba: Free-for-all Zoo Combat Battle Royale Games
Οι προγραμματιστές αυτού του παιχνιδιού δεν ακούν τους παίκτες τους. Το matchmaking είναι άδικο όσο ποτέ άλλοτε. Ο κόσμος θέλει πιο δίκαιο αγώνα και να δείξουν τις ικανότητές τους από το γρήγορο matchmaking και τα τρελά επίπεδα παικτών. Btw υπάρχει ένα σφάλμα στη νέα ενημέρωση, κάθε φορά που οι άνθρωποι προσπαθούν να διεκδικήσουν τις ανταμοιβές για τους χαρακτήρες τους στα τρόπαια, αποσυνδέονται συνεχώς.
Χρειάζεται νέους χάρτες και επίπεδα ενώ παίζω δεν είναι σαν να έχω 8 lvl κάτι και οι εχθροί μου είναι 14-16 lvl
Zooba: Zoo Battle Royale Game Akční nmx
Ωραίο παιχνίδι και πολύ ενδιαφέρον, αλλά έχει πολλά προβλήματα την ανάγκη να διορθώσει περισσότερα σφάλματα και επίσης στις μέρες μας η ανάγκη των χάκερ αυξάνεται μέρα με τη μέρα για απαγόρευση, θα προσπαθήσω να τους αναφέρω χωρίς όνομα και δεν θα ενταχθούν σε καμία ομάδα για να τα βρουν. και επίσης Μέρα με τη μέρα αυξάνεται το επίπεδο 17s Έπαιζα χωρίς grandmastered charecter θα αντιμετωπίσω gm-2 ή 3 level 17s charecter αν κρατήσω το επίπεδο πάνω από 11 έως κάτω από 14. Αν λύσετε όλα αυτά τα προβλήματα θα σας ξαναδώσω 5 αστέρια.
Τρώει μόνο χρήμα και δεν δίνει τίποτα καθόλου σοβαρά προς τον πελάτη σας
Γιατί δεν παίρνω νέους χαρακτήρες.. Το παίζω εδώ και πολύ καιρό.. σπατάλησα τόσα πολλά διαμάντια αλλά δεν απέκτησα ούτε έναν νέο χαρακτήρα.. τώρα αυτό γίνεται πολύ απογοητευτικό.. πολλοί από τους φίλους μου έχουν ήδη παραιτηθεί παίζοντας αυτό.. σκέψου να το κάνω κι εγώ.
Είναι καλό αλλά κολλάει πολύ 😄